Hotel Bella Luna Skogsbyn

Hotel Bella Luna Skogsbyn

 

På Hotel Bella Luna Skogsbyn finner du 4 härliga boendealternativ, alla med gott om plats och med naturen utanför dörren. Skogsbyn är en härlig skogsfastighet med anor från 1500-talet och ligger belägen i en underbar skogsmiljö, högst uppe på Hallandsåsen med skog och ängar runt om skogsgården. Vildmarkshuset är 114 kvm och har plats för 5 personer i ordinarie sängar, vardagsrum, kök samt 3 sovrum ger er gott om utrymme under er vistelse. Härlig uteplats finns också. Övriga 3 lägenheter är mellan 64 ovch 74 kvm stora, alla med kök och gemensamt vardagsrum. Lägenhet 1 och 2 har egen uteterrass.
Samtliga lägenheter hyrs ut som självhushåll med fullt utrustade kök och ni tar själva med er egna lakan etc. Önskas slutstädning tillkommer 990:.- . Fri Wifi.

Djur och natur finns inpå knuten och såväl älgar som hjortar och fågelliv hör till vardagen. Adressen är Hallandsås Kockabygget, 312 97 Laholm och incheckning sker på Hotel Bella Luna. Vi visar er vägen1 ca 8 km från entrén till Vallåsen skidanläggning/Bike Park. I närheten finns slalombackar, längdskidåkningsspår, mountainbikestigar och vandringsleder. För dig som är downhillcyklist är det bara 2 km till Vallåsen Bike Park toppstation.

Tel: 0430-26144, 0760055199

Sök lediga rum