new

Frukostrestaurang i vacker miljö

Välkomna

till Hotel Bella

Luna

Hotel Bella Luna är beläget i underbar naturnära miljö vid den vackra och populära Hallandsåsen i södra Sverige. Hos oss kan du vara aktiv på din semester året runt.

En självklarhet är att besöka sommarmetropolen Båstad och Bjärehalvön under sommaren, efter några kilometers bilfärd kan ni njuta av en livfull stad med allt den har att erbjuda. Eller varför inte njuta av Hotel Bella Lunas egna uppvärmda pool!

Vi välkomnar dig till en omgivning som inspirerar, oavsett om du är hotellgäst, konferensgäst eller vill boka festligheter så lovar vi att göra din vistelse hos oss minnesvärd!

 

9,1/10 “Fantastiskt” 

Service
& standard

Bo bekvämt mitt i naturen med närhet till aktiviteterna och sevärdheterna du inte vill missa!

Interiör

Hotellet har 7 rum, varav en är en svit. Alla rum är personligt inredda med stora härliga rum för att ge dig gott om utrymme under er vistelse här.

Vallåsen

Endast 10 min från vårt hotell finner du Vallåsen Ski Resort som är Sveriges sydligaste skidanläggning vintertid. Under sommarhalvåret erbjuder man downhill cykling på samma anläggning med härliga vyer och nedfarter!

Fitness & Wellness

Vandringsleder och cykelvägar finns strax utanför dörren. Likaså finns ett stort utbud av hydra golfbanor, närliggande stränder, bokskogar eller sjöar att välja mellan.

Fritt Wi-Fi

Alla våra hotellrum och allmänna utrymmen har gratis trådlöst internet. Fråga i receptionen eller i restaurangen för ditt lösenord.

Uppvärmd pool

Vår egen uppvärmda pool är våra gäster varmt välkomna att använda fritt under sommarsäsongen.

Frukostrestaurang i vacker miljö

En ljus härlig frukostrestaurang i Hotellets markplan med utsikt över vackra vyer och poolområdet. Här kan du njuta av en härligt stärkande och god frukost buffé som en bra start på din aktiva dag!

Vinteraktiviteter

Vinteraktiviteter, Stillheten på Hallandsåsen är underbar!

Cykelpaket

Aktuellt paket just nu!

Cykelpaket, Vi offererar gärna paketförslag enligt era önskemål.

Hotellrum

Se våra hotellrum.

Hallands Väderö

Hallands Väderö, Här spenderar du lätt en heldag antingen som djur och naturentusiast eller bara för sol och bad. Året runt kan du ta dig ut till ön.

Konferenslokaler

Konferenslokaler, Vi erbjuder konferenslokaler för den lilla konferensen.

Restauranger

Se restauranger i närheten.

Boka boende